HEIDENHAIN anturien analysointi

HEIDENHAIN anturit tuottavat kaiken tarvittavan tiedon käyttöönottoon, monitorointiin ja diagnosointiin. PWM -mittalaitteet ja PWT -testauslaitteet on tarkoitettu nimenomaan antureiden analysointiin. PWT -testauslaitteita käytetään antureiden toimintojen tarkasteluun. Niissä on vähemmän toimintoja kuin PWM -mittalaitteissa, suuremmat mittaustoleranssit, eikä niitä voi kalibroida. Mittauksia voidaan tehdä kahdella tavalla:

  • Anturin diagnosointi avoimessa säätöpiirissä. Anturi kytketään suoraan PWM -mittalaitteeseen tai PWT -testauslaitteeseen. Tämä mahdollistaa kattavan analyysin anturin toiminnoista.
  • Anturin diagnosointi suljetussa säätöpiirissä. PWM -mittalaite kytketään suljetun säätöpiirin väliin sopivien adapterikaapelien avulla. Näin anturin reaaliaikainen diagnosointi on mahdollinen samalla kun konetta tai laitetta käytetään. Toiminnot riippuvat mitattavasta liitäntäsignaalista.

PWM 20PWM 20 mittalaitetta käytetään yhdessä mukana tulevan ATS-ohjelmiston kanssa HEIDENHAIN antureiden diagnosointiin ja säätöön.
PWM 9PWM 9 mittalaite soveltuu HEIDENHAIN inkrementtiantureiden tarkastuksiin ja säätöön. Kullekin signaalille on oma interfacekortti. Arvot on luettavissa laitteen LCD näytöltä ja käyttö tapahtuu ohjelmanäppäimillä.
PWT 100PWT 100 on testilaite toimintojen tarkastuksiin ja asennussäätöihin HEIDENHAIN inkrementti- ja absoluuttiantureille. 
PWT 1x

PWT 1X on yksinkertainen asennusapu HEIDENHAIN inkrementtiantureille. Pienellä LCD näytöllä näytetään signaali ja referenssi palkkimuodossa sekä niille sallitut toleranssialueet.