TNC 128 – Kompaktit janaohjaukset jyrsin- ja porakoneille

TNC 128 on kompakti, monipuolinen janaohjaus kolmella ohjatulla akselilla ja ohjatulla karalla. Lisävarusteena on saatavissa myös lisää ohjattuja karoja. Yksinkertaisen käyttöperiaatteensa ja tehoalueensa ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti universaaleihin jyrsin- ja porakoneisiin seuraavissa käyttösovelluksissa:

  • Yksittäis- ja sarjavalmistus
  • Yleinen koneenrakennus
  • Prototyypien valmistus ja testauslaitokset
  • Korjausosastot
  • Oppilaitokset ja koulutusverstaat

Verstaskohtainen ohjelmointi
Verstaskohtainen ohjelmointi on TNC 128 -ohjauksen tärkeä ominaispiirre nimenomaan siksi, että TNC-ohjausten juuret ovat verstaan puolella.

Viime vuosina koneistusprosesseista on tullut monimutkaisempia ja koneista tehokkaampia. TNC-ohjausten jatkuvasta kehittymisestä huolimatta niiden perustava käyttöperiaate on säilynyt ennallaan.

TNC 128 on käyttäjäystävälliseen ohjelmointiin perustuva ohjaus, joka tukee sinua ohjelman laadinnan yhteydessä näytettävien apukuvien, käytännöllisten dialogien sekä koneistamiseen ja koordinaattimuunnoksiin tarkoitettujen työkiertojen avulla.

Yksinkertainen käyttö
Yksinkertainen työskentely – esim. tasopintojen otsajyrsinnässä – ei vaadi TNC 128 -ohjauksessa lainkaan ohjelman kirjoittamista. Voit nimittäin ajaa akseleita yhtä lailla manuaalisesti – akselinäppäimillä tai hienopiirteisen tarkasti elektronisella käsipyörällä.

Ulkoinen ohjelmanlaadinta
TNC 128 -ohjaus voidaan ohjelmoida myös ulkoisesti. Fast-Ethernet-liitäntä takaa lyhimmät tiedonsiirtoajat pitkilläkin ohjelmilla.