Mitta-anturit

HEIDENHAINin mitta-anturit tarjoavat korkean tarkkuuden koko mitta-alueellaan. Vankkarakenteiset anturit soveltuvat hyvin erilaisiin sovelluskohteisiin. Niitä käytetään mittauksiin tuotantosoluissa, monipiste-mittausasemissa, mittavälineiden tarkastuksissa sekä myös paikoituslaitteina. 

  Brochure

  Syitä valita HEIDENHAIN mitta-anturit.

  Tukevarakenteinen

  HEIDENHAIN mitta-anturit on suunniteltu teollisuusympäristöihin. Antureille ominainen tarkkuus kuten myös lämpötilastabiilisuus pysyvät muuttumattomina pitkällä aikajaksolla. Ne ovat siten omiaan tuotannon koneisiin ja laitteisiin.  

  Korkea tarkkuusluokka

  HEIDENHAIN mitta-antureiden määritetty tarkkuus kattaa koko mitta-alueen. Olipa mitattava osa 10mm tai 100mm, sen todellinen mitta määritetään aina samalla korkealla tarkkuudella. Antureiden erittäin suuri toistotarkkuus tulee esiin vertailumittauksissa, esimerkiksi sarjatuotannossa.  

  Suuret mitta-alueet

  HEIDENHAIN mitta-anturivaihtoehtoja on saatavilla mittapituuksille 12 - 100 mm. Hyvin erikokoisia osia voidaan siis mitata yhdellä mittausasetuksella ja näin vältytään jatkuvilta asetusten muutoksilta kalliiden mittapalojen tai mastereiden kanssa.