Näyttölaitteet manuaalisiin työstökoneisiin

Manuaalikoneiden näyttölaitteet lisäävät tuottavuutta. Säästät aikaa, parannat valmiiden työkappaleiden tarkkuuksia ja samalla nautit käyttäjäystävällisestä työskentelystä. Sillä ei ole merkitystä onko käytössäsi uusi tai vanha kone. HEIDENHAIN paikoitusnäyttölaitteet voidaan helposti lisätä mihin tahansa koneeseen tai laitteeseen, olipa sovellus ja mitattavien akseleiden lukumäärä mikä tahansa. Käytännönläheiset toiminnot ja työkierrot sopivat erilaisiin sovelluksiin. Loppumatkan näyttötoiminto graafisella paikoitusavulla helpottaa paikoitustehtävissä. Seuraava paikoitusasema saavutetaan ajamalla vain yksinkertaisesti näyttöarvot nollaan. POSITIP nopeuttaa piensarjojen valmistusta, sillä toistuvat työvaiheet voidaan siinä tallentaa ohjelmaksi.

Tarkka valmistus on tehty helpoksi: Yhdessä HEIDENHAIN mittasauvojen kanssa lukemat mitataan akselien liikkeiltä suoraan, eikä ruuvien, hammastankojen ja vaihteiden välyksillä ole vaikutusta mittaukseen.

Selection guideNumber of axesModel
ND 200 series
Digital readouts for measuring devices, adjustment and testing equipment, automated tasks, as well as simple infeed and positioning tasks with one axis
• Monochrome (ND 280) or color screen (ND 287)
• Splash-proof full-travel keyboard
• Switching inputs/outputs (ND 287)
1ND 280
ND 5023 series
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to three axes
• Color screen
• Splash-proof membrane keyboard
• Ergonomic operation
Up to 3ND 5023
ND 7013 series
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to three axes

Up to 3ND 7013

POSITIP 8016
Digital read out for milling, drilling and boring machines, as well as lathes, with up to six axes
Up to 6POSITIP 8016