Digital Semiconductor Event 2022:
Tärkeimmät näkökohdat puolijohteiden ja elektroniikan valmistuksessa

Tutustu teknologioihin, kuten MULTI-DOF ja TRANSFERABLE ACCURACY tai EnDat 3, joilla voit saavuttaa enemmän tarkkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä edistyneissä ja tehokkaissa kokonaisuuksissa tai sirujen ja puolijohdekiekkojen liitännöissä.

  • Luo jopa kuusi vapausastetta MULTI-DOF TECHNOLOGY -tekniikalla, eikä vain päämittaussuunnassa. Näin hyödyt huomattavasti suuremmasta mittaustarkkuudesta.
  • Tuo mittauslaitteen määritetty tarkkuus sovellukseesi TRANSFERABLE ACCURACY -teknologialla ilman suurempia asennusponnisteluja, esim. kulmanmittausmoduulilla MRP 8000 erittäin tarkkoihin pyöröakseleiden mittauksiin.
  • Paikoita komponentit erittäin tarkasti ja dynaamisesti käyttämällä ETELin liikejärjestelmiä. Älykkäät ratkaisut, kuten aktiivinen eristysjärjestelmä QuiET lisäävät tuottavuutta ja ohjelmistotyökalu WINGLET automatisoituihin testeihin ja simulaatioihin varmistaa, että ETEL-komponentit voidaan integroida tuotantojärjestelmiisi nopeasti ja luotettavasti.
  • Vähennä kaapeloinnin määrää EnDat 3:lla, uuden sukupolven mittauslaitteiden liitännällä. Ja samalla käytät kattavia diagnostiikkavaihtoehtoja laitostesi ja järjestelmiesi turvallisuuden ja luotettavuuden lisäämiseen.
  • Käytä räätälöityjä ratkaisuja, kuten NUMERIK JENAn erittäin pieniä LIK-antureita, RSF:n modulaarisia kulma- ja lineaariantureita tai AMO:n joustavia nauharatkaisuja täydelliseen integrointiin erikoissovelluksissa.