Digital Semiconductor Event 2022:
Tärkeimmät näkökohdat puolijohteiden ja elektroniikan valmistuksessa

Tutustu teknologioihin, kuten MULTI-DOF ja TRANSFERABLE ACCURACY tai EnDat 3, joilla voit saavuttaa enemmän tarkkuutta, luotettavuutta ja suorituskykyä edistyneissä ja tehokkaissa kokonaisuuksissa tai sirujen ja puolijohdekiekkojen liitännöissä.

Lue lisää
Metrologian ja laadunvarmistuksen virtuaaliset messut: asiakassovelluksia edistäviä ratkaisuja.

Prosessien automatisoinnilla ja digitalisoinnilla on nykypäivänä tärkeä rooli metrologiassa ja laadunvarmistuksessa. Virtuaalimessujen 2022 tuote-esittelyt on aseteltu vastaavasti:

Lue lisää
Lisää läpinäkyvyyttä, prosessin luotettavuutta ja tehokkuutta:
EMO:n kohokohdat 2021

Uusi ohjaustaso TNC7 juhli maailmanensi-iltaansa EMO-messuilla 2021. Lisäksi kävijät pääsivät tutustumaan moniin muihin verstaan digitalisoinnin sekä tehokkuuden ja prosessin luotettavuuden innovaatioihin.

Lue lisää
Toteuta helposti monitoimiset mittalaitteet. Virtuaalinen PLC 2020 HEIDENHAINilta

Tutustu HEIDENHAINin virtuaalisen PLC:n jännittäviin kohokohtiin, jotka tarjoavat useita toimintoja yhdessä mittalaitteessa ja jotka voit helposti integroida järjestelmiisi.

Lue lisää
EnDat: Tunnustettu liitäntäteknologia nyt omalla kotisivullaan

EnDat on ihanteellinen liitäntä digitaalisille käyttöjärjestelmille ja asemansäätöpiireille, joissa on paikoistusanturit mittausarvojen keräämistä varten. Siksi kone- ja laitosrakentajat ympäri maailmaa hyödyntävät tiedonsiirron etuja EnDatin kautta. 

Lue lisää
HEIDENHAINin työstökonemessut 2020.

HEIDENHAINilla on niin paljon uutta. Tutustu näihin innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin kätevästi virtuaalisilla messuillamme. Tässä ja nyt – innovatiivinen messukonseptimme tekee sen mahdolliseksi. Odotamme innolla vierailuasi!

Lue lisää
Uusi kosketusjärjestelmä TS 750 hiontaan

Prosessin laadun varmistamiseksi HEIDENHAIN on kehittänyt erittäin tarkan, vankan työkappalekosketusjärjestelmän TS 750 erityisesti hiomakoneita varten. Sen halkaisija on vain 25 mm, ja sille on ominaista erittäin kompaktit mitat ja se saavuttaa myös erinomaisen kosketustoistettavuuden.

Lue lisää
Kulman mittaaminen – ratkaisu jokaiselle pyöröakselille

Työstökoneiden pyöröakselit ovat malliltaan erilaisia. Ne voivat olla pieniä, erittäin nopeasti pyöriviä akseleita, kuten hammaspyörähiontaan tarkoitetut hiomakarat tai erittäin suuria pyöröpöytiä, kuten portaalisorveissa, tai jotakin siltä väliltä.

Lue lisää
Prosessin luotettavuus luo kilpailuetuja

Jyrsintä- ja sorvausprosessit ovat yhä monimutkaisempia. Näiden turvallinen hallitseminen merkitsee selkeää kilpailuetua. Työstökoneilla, joissa on HEIDENHAINin ratkaisut, on tähän parhaat tekniset edellytykset.

Lue lisää
TNC-asiantuntijan uudelleenkoulutus

Koneistajia halutaan: Yhä useammat yritykset valittavat ammattitaitoisten työntekijöiden puutteesta. Siksi TNC Club tarjoaa nyt premium-jäsenille TNC-pätevöitymisohjelman, jonka avulla ammattialaa vaihtaneet työntekijät oppivat käyttämään TNC-ohjausta erittäin lyhyessä ajassa. Osallistuminen on ajallisesti joustavaa ja mahdollista milloin tahansa.

Lue lisää
TNC Club ja uusi verkkosivusto

Alueellisista työpajoista ja tapahtumista jäsenaiheisiin: Tärkeitä tietoja CNC-asiantuntijoille selkeästi esiteltynä TNC Clubin verkkosivuilta. TNC Club kasvaa ja on nyt edustettuna neljässä maassa. Siksi CNC-asiantuntijat löytävät nyt kaikki heille tärkeät tiedot selkeästi uudelta verkkosivustolta.

Lue lisää
Modulaariset pulssianturit ERP 1000: Uusi määritelmä High-End-sovelluksille

Uudella ERP 1000 -sarjalla HEIDENHAIN laajentaa optisella skannauksella varustettujen modulaaristen pulssianturien tuotevalikoimaansa. Erikoisominaisuuksiensa ansiosta ERP 1000 -sarja määrittelee uudelleen kulmamittauksen mahdollisuudet High-End-sovelluksiin – ei vain tarkkuuden, vaan myös joustavan sovelluksen mukauttamisen ja kestävyyden näkökulmasta.

Lue lisää
Pulssianturit DRIVE-CLiQ-liitännällä:
Turvallinen ja suora kommunikointi

HEIDENHAIN tarjoaa DRIVE-CLiQ-liitännällä varustettuja absoluuttisia kulma-antureita paikoitusaseman mittaukseen Siemens-ohjauksilla varustetuissa koneissa ja järjestelmissä. Ne lähettävät paikka- ja käyttötiedot turvallisesti ja suoraan ohjauksiin.

Lue lisää

Valitettavasti suodattimen valinnalle ei ole tällä hetkellä tuloksia.