Prosessin luotettavuus luo kilpailuetuja

Jyrsintä- ja sorvausprosessit ovat yhä monimutkaisempia. Näiden turvallinen hallitseminen merkitsee selkeää kilpailuetua. Työstökoneilla, joissa on HEIDENHAINin ratkaisut, on tähän parhaat tekniset edellytykset. Laatu ja tarkkuus ovat HEIDENHAINin ajattelussa etusijalla ja luovat perustan luotettavalle valmistusprosessille.

  • TNC-ohjausten tarkkuuden, tuottavuuden ja digitaalisesti verkotetun järjestelmän sekä töiden hallinnan perustana ovat Dynamic Precision, Dynamic Efficiency, Connected Machining ja muut vastaavan tyyppiset vaihtoehdot.
  • Sekä koon että muotoilun näkökulmasta HEIDENHAINin mittalaitteita pidetään alan standardina suljetun silmukan tuotannossa.
  • HEIDENHAIN-kosketusjärjestelmät ja -kosketustyökierrot lisäävät mittatarkkuutta ja mukautuvat optimaalisesti toisiinsa. Niiden avulla on helpompi kohdistaa ja mitata työkappaleita ja työkaluja sekä kalibroida koneen kinematiikka ennen käynnissä olevaa prosessia tai sen aikana.
  • HEIDENHAINin käyttövoima- ja ohjaustekniikka antavat merkittävän panoksen työstökoneiden dynaamiseen ja samalla erittäin tarkkaan liikkeenhallintaan.
  • StateMonitor-valvontaohjelmisto mahdollistaa prosessivarman ja tehokkaan tuotannon digitaalisen verkottumisen.