Metrologian ja laadunvarmistuksen virtuaaliset messut: asiakassovelluksia edistäviä ratkaisuja.

Prosessien automatisoinnilla ja digitalisoinnilla on nykypäivänä tärkeä rooli metrologiassa ja laadunvarmistuksessa. Virtuaalimessujen 2022 tuote-esittelyt on aseteltu vastaavasti:

  • HEIDENHAINin kulmanmittauslaitteissa ei ole tavoiteltu pelkästään tarkkuutta, koska asiakassovellus saavuttaa helposti määritellyn tarkkuuden esimerkiksi TRANSFERABLE ACCURACY -konseptilla. MRS 2200-tyypin moduulit yhdessä mittausvarressa osoittavat myös sen, että niillä on monia etuja tuotannon digitalisoinnissa tietojen siirtämiseen EnDatilla.
  • Kaksoisanturi Dual Encoder KCI 120 Dplus ja AMO:n ja RSF:n mittanauhajärjestelmät toissijaisina antureina mahdollistavat robottisovellusten tarkentamisen. Tämä tarkoittaa, että robotteja voidaan käyttää myös metrologiassa ja avata uusia mahdollisuuksia mittaus- ja testausprosessien tehokkaaseen automatisointiin.
  • Lukuisissa metrologian sovelluksissa, joissa "pieni ja tarkka" on erittäin tärkeä vaatimus, NUMERIK JENA tuo ratkaisuja digitaalisten tapahtumien mittaamiseen LIK-lineaariantureillaan.
  • Virtuaalimessuilla vierailijat voivat tietenkin tutustua myös klassikoihin, kuten ERO 2000, ERP 1000, LIC 3100 tai ACANTO.
  • Myös ETEL esittelee High-End-järjestelmänsä. Painopiste on UltimET-liikkeenohjauksen ja AccurET-paikoitusohjauksen järjestelmissä.