Menü überspringen
HEIDENHAIN Products

HEIDENHAIN tuotteet ja käyttökohteet

Nämä sivut tarjoavat sinulle yleissilmäyksen HEIDENHAIN tuotevalikoimaan ja tuotteiden käyttösovelluksiin. Täältä löydät:

  • Mitta-anturit, mittasauvat, pulssianturit, modulaariset magneettianturit ja kulma-anturit tarkkoihin paikoitusmittauksiin.
  • Näyttölaitteet ja liitäntäelektroniikkaa paikoitusantureiden mittatietojen visualisointiin ja siirtämiseen muihin sovelluksiin.
  • CNC-ohjaukset jyrsinkoneisiin, sorveihin, monitoimi- ja avarruskoneisiin sekä työstökeskuksiin.
  • Kosketusanturit ja vertailumittalaitteet kappaleiden, työkalujen sekä työstökoneiden tarkastus- ja hyväksyntämittauksiin.

Tämä kattava tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja kaikkiin sovelluksiin joissa tarvitaan korkeinta mahdollista tarkkuutta, luotettavaa mittauksen toistettavuutta ja toistotarkkuutta, turvallista prosessien hallintaa, korkeaa konedynamiikkaa, helppokäyttöisyyttä ja tietysti maksimaalista tehokkuutta.

Tuotteitamme käytetään pääasiassa tarkoissa työstökoneissa, elektroniikkakomponenttien tuotanto- ja käsittelylaitteissa sekä muissa automaattisissa järjestelmissä ja koneissa. Lisäksi toimitamme tuotteitamme mm. hissien valmistajille sekä lääketeollisuuden laitteisiin.

Olemme kehittäneet ja rakentaneet mittaus-ja tarkastuslaitteita useille maailman standardilaboratorioille kuten myös lukuisia teleskooppien ja satelliittivastaanotinantennien kulma-antureita. Luonnollisesti näistä saamaamme kokemusta on hyödynnetty myös vakiotuotteissamme.